Campagne

We hebben de campagne en designs verzorgd voor het Zomer Muziekfestival Gooise Meren in Bussum, in opdracht van de Gemeente Goois Meren. Het festival staat in het teken van FOOD, DANCE & DRINKS en LIVE MUZIEK, en de entree is gratis! Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli is er volop muziek in Gooise Meren.

Op vrijdagavond 5 juli van 17:00 tot 23:00 uur kun je genieten van een borrel bij lokale ondernemers, Grieks entertainment, een dinershow van Muziekvereniging het Gooi en live muziek van classic rockband Out of The Attic.

Op zaterdag 6 juli van 12:00 tot 23:00 uur is er een volledig dagprogramma met meer dan 150 muzikanten op diverse podia in het centrum van Bussum. Naast muziekverenigingen zullen ook koren uit de gemeente optreden en zorgen voor een gezellige sfeer.

Kom ook naar het Zomer Muziekfestival in Bussum en geniet van een dag vol muziek en entertainment!

 

Zie programma website ontdekGooiseMeren

 

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.