Identiteit, visie en missie
strategie en marketing
concept en creatie
uitvoering en productie
campagne en champagne

Identiteit, visie en missie

Het vertrekpunt van een overtuigende presentatie en communicatie van een onderneming is weten wie je bent en waar je voor staat. Aangevuld met waarom je doet wat je doet en hoe je dit mogelijk maakt leidt tot een sluitend verhaal, waar mensen zich aan kunnen verbinden. Mensen als in klanten, collega’s, stakeholders. Zodra je overtuigd raakt van iemand z’n intenties, dan ontwikkelt de mens interesse en sympathie. En een behoefte om zaken te doen en erbij te willen horen. Slechts vertellen wat je doet is in tijden van overvloed onvoldoende onderscheidend. Ontwerp- & reclamebureau Holland vindt samen met uw team de fundamenten, waarop we een overtuigend verhaal presenteren, in vorm, inhoud en medium.

Strategie en marketing

Een heldere visie en missie vormen de basis van een strategisch plan en een gericht marketing-communicatieprogramma. Hoe, waar, wanneer en waarmee presenteren we samen het unieke verhaal van onze klant? En met welke propositie. Vanzelfsprekend gericht op diverse doelgroepen, hun communicatiegedrag en interesses. Ons doel is om te interesseren, te inspireren en te motiveren. Om relaties aan te gaan, want dat is waar onze opdrachtgevers écht iets aan hebben. Veel plezier ermee, en goeie zaken ….

Concept en creatie

Goed luisteren, interpreteren, je verplaatsen in de belevingswereld van opdrachtgever en publiek staan bij ons centraal in het traject van concept naar creatie. We willen zuinig zijn met tijd, en zo doeltreffend mogelijk werken. Er is immers genoeg te doen. Dat betekent dat elke stap even belangrijk is. Eerst weten waar het over gaat en wat het doel is, dan iets moois bedenken. Vervolgens presenteren, afstemmen met opdrachtgever en aanscherpen. Pas als er een duidelijke schets en richting is gaan we door naar het creëren van hetgeen uw presentatie een nieuwe dimensie gaat geven.

Uitvoering en productie

Ons team verzorgt de volledige uitvoering en productie van alles dat we met elkaar gecreëerd hebben. Zo houden we optimale controle over het uitkomen van de droom die we samen met onze opdrachtgever nastreven. Van drukwerk tot en met het bouwen en optimaliseren van websites, en van advertentie tot en met het organiseren van totale communicatie-campagnes. Met plezier.

Campagne en champagne

Actie! Daar houden we van. Onze tomeloze creativiteit en jarenlange ervaring in de media- en promotiebranche zetten we graag in om uw boodschap of actie te laten opvallen. Niet alleen digitaal, via rtv of twee-dimensionaal, maar ook fysiek op straat, in de supermarkt of op evenementen. Het gaat er vooral om dat we uw stakeholders in beweging zetten. Of het nou gaat om promotionele ondersteuning van een productintroductie of een guerilla- of protestcampagne, wij zijn er klaar voor. En die champagne? Tsja…, het leven is een feest, en dat vieren we graag met alle mensen waarmee we samen succesvol zijn. Gewoon, omdat het op die manier het best en prettigst werkt. Met plezier!

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.