Bedrijfsfilm

Een professioneel vormgegeven bedrijfsfilm geeft een uniek kijkje in uw bedrijf of van uw product. Ons team is gespecialiseerd om het verhaal van uw bedrijf, merk of product op een professionele en creatieve manier, in beeld te brengen. Samen met u zorgen wij ervoor dat de kijker van het begin tot het eind geprikkeld zal worden. Dit alles op een manier die bij uw bedrijf en wensen past; modern of klassiek, informatief of meesleepend, van deze tijd of tijdloos, humoristisch of serieus… alles is mogelijk.

Mogelijkheden bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms zijn voor vele doeleinde inzetbaar. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden. Om het maximale voordeel er uit te halen kunt u gebruik maken van de kracht van audiovisuele bedrijfspromotie, denkend aan:

  • Uw bedrijfsfilm voor website en social media.
  • Uitgebreidere bedrijfsfilm voor verspreiding op DVD, USB of Blu-Ray.
  • Als bedrijfspresentatie
  • Uw bedrijf in beeld voor uitzending op televisie (regionaal of nationaal)
  • Een film van uw bedrijf voor op een beurs of groot evenement
Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.