Heel Holland Bakt
Campagne

De eerste Geur Tram van de wereld! In 1 minuut van concept naar realisatie.

Hampshire Hotels
Branding en media

Een kijkje in onze keuken? In 1 minuut van concept naar realisatie.

SGI Aviation
Corporate Identity

Een kijkje in onze keuken? In 1 minuut van concept naar realisatie.

Kinderen voor Kinderen
Publiekscampagne

Klant: VARA

Een kijkje in onze keuken? In 1 minuut van concept naar realisatie.

Hallo Nederland
Branding

Klant: Omroep MAX

Een kijkje in onze keuken? In 1 minuut van concept naar realisatie.

Hoe we werken

Ontwerp- & reclamebureau Holland is een full service dienstverlener. In samenhang met de identiteit, missie en kernwaarden van onze opdrachtgevers maken we verbinding met alle stakeholders. Op ieder project – klein en groot – streven we vervolgens naar een maximaal rendement op budget, tijd, energie, inspiratie en plezier. Ontwerp- & reclamebureau Holland staat voor eenvoud, korte lijnen, directheid van contact, betrokkenheid en krachtige, zinvolle communicatie. En succes!

Wat we doen

We hebben een verrassend breed assortiment. Identiteit-, visie-, missie-, waarde- en communicatie-advies en -begeleiding, reclame en ontwerp, bouw en productie. Begeleiding en realisatie van: logo, huisstijl, website, brochure, advertentie, fotografie, copywriting, drukwerk, jaarverslag, magazine/boek, campagne, concepten, presentatie, signing, sociaal netwerken, video (bedrijfspresentatie), promotie, consumentenacties en meer. Kortom, alles in 1 hand. Gewoon, omdat dat het beste werkt voor u en voor ons. De kern van de boodschap blijft op deze manier altijd zuiver.

Aanbevelingen

aanbevelingen

Ontwerp- & reclamebureau Holland is al 5 jaar betrokken bij de groei en ontwikkeling van Omroep MAX. Dat is begonnen met huisstijl en interieursigning, en heeft zich uitgebreid tot TV-campagnes, jaarverslagen, advertenties, web-banners, brochures en meer. Wij zijn zeer flexibel en schakelt altijd met MAX mee. Zij zijn snel en flexibel, zonder de zorg, aandacht, perfectie en liefde voor het product uit het oog te verliezen. Kortom, Ontwerp- & reclamebureau Holland is een zeer gewaardeerde partner in de verwezenlijking van onze ambities!

Jan Slagter – Omroep baas

hampshire

Jullie inspiratie, creativiteit, ontwerp en begeleiding waren steeds een schot in de roos. We zijn je dankbaar voor alle diensten die je hebt geleverd vanaf de start van Hampshire Hotels. Het is ons een genoegen je oprecht aan te bevelen.

Hans Lodder – Oprichter/initiatiefnemer

SGI Aviation

“Niets is te gek, daar gaan we samen voor!” Iedere willekeurige opdracht weer, is voor ons een plezier om samen met Ontwerp- & reclamebureau Holland mee aan de slag te gaan.
Hun formule bestaande uit creativiteit en toewijding in combinatie met de bruisende energie waarmee zij te werk gaan, zorgt ervoor dat alles op maat gemaakt kan worden met dat onderscheidende stukje originaliteit waar je nou net naar op zoek bent. Een genot om mee samen te werken aan een ieder aan te raden!

Fanny Timmerman – Marketing & Project Coordinator

Vara

VARA werkt voor het merk ‘Kinderen voor Kinderen’ inmiddels twee jaar samen met Ontwerp- & reclamebureau Holland. De concepten ‘Klaar voor de Start’ en ‘Feest!’ zijn door hen vertaald in een vormgeving die past bij de doelgroep van Kinderen voor Kinderen en bij de merkstrategie. Vriendelijke samenwerking, deskundig advies en groot enthousiasme is wat Jochem en zijn team kenmerkt. Het mooie en eenduidige ontwerp van onze cd’s en dvd’s, affiches en flyers, merchandise en decormaterialen heeft ons merk afgelopen jaren een positieve impuls gegeven.

Desirée Bekker – Marketing, communicatie & P.R.

talpa tv content logo

Al 15 jaar werk ik met Ontwerp- & reclamebureau Holland, eerst vanuit mijn functies bij John de Mol Produkties, Endemol en Talpa, en nu vanuit mijn eigen bedrijf Kracht in Media. Natuurlijk vanwege hun creatieve en inspirerende ideeën, hun oog voor detail en hun toewijding, maar ook – en dat vind ik net zo belangrijk voor een goeie samenwerking – omdat het gewoon leuke mensen zijn.

Kim Kruijs – Manager Talpa TV Content

Ymere Weesp

Ymere Weesp (voorheen De Woningbouw) werkt al meer dan 14 jaar samen met Ontwerp- & reclamebureau Holland. Uitstekende ideeën, creatie, prima uitvoering en productie, correcte prijs, snel en zeer betrokken. Onlangs hebben wij de vestiging Weesp in een weekend om gelabeld naar Ymere. Dankzij de inzet en toewijding van Ontwerp- & Reclamebureau Holland is dat naar volle tevredenheid geïmplementeerd, van pen tot dakbelettering.

Arjette Dijs – Adviseur communicatie

Wij zijn werkzaam voor

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.