Winnaar Award 2022

GOLD. Winnaar Gouda Cheese Award 2022

Uniekaas heeft de prestigieuze Award 2022 GOLD en de Gouda Cheese Award 2022 gewonnen, wat een buitengewone erkenning is voor de uitmuntende kaas smaak en samenstelling. We zijn bijzonder trots op onze klant voor het behalen van deze prijzen en willen Corrien Bakker van Uniekaas hartelijk bedanken voor haar inzet. Als ontwerp- en reclamebureau Holland zijn we vereerd dat we hebben mogen bijdragen aan dit succes door het ontwerpen van het label waar we intensief aan hebben gewerkt.

Het winnen van deze prijzen getuigt niet alleen van de superieure kwaliteit van Uniekaas, maar ook van de innovatie en creativiteit die we hebben ingebracht in het design en de branding. Het design label weerspiegelt de essentie van Uniekaas als merk en draagt bij aan de bekroning van hun succes.

Deze overwinning is een bron van inspiratie en motivatie voor ons om te blijven streven naar excellentie in al onze projecten. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat Uniekaas in ons heeft gesteld en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen waarbij we nog meer successen kunnen behalen. Nogmaals, onze oprechte felicitaties aan Uniekaas en het hele team voor deze buitengewone prestatie.

Zie de uitreiking: Verslag

Zie wesbite: Gouda Cheese Award 2022

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.