thuisbakker gezocht heel holland bakt

Wij hebben voor Heel Holland Bakt de creatieve uitingen ontworpen, oa: logo, beeld, billboard en advertentie etc. iov Omroep MAX
Kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ komt naar Nederland! De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off is vanaf juni te zien bij omroep MAX.

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?

De jury

Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets. Martine Bijl presenteert Heel Holland Bakt. Zij zal tijdens het programma de grote steun voor de kandidaten zijn in hun strijd om de titel van de beste amateurbakker van Nederland. De jury bestaat uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en succesvol culinair publicist Janny van der Heijden. Alle creaties van de amateur thuisbakkers worden door dit kritische en perfectionistische duo beoordeelt.

Meester Patissiers

Van Beckhoven is één van de twee meester patissiers die Nederland rijk is. Het bakken zit in zijn genen. Naast een eigen zaak in Brabant heeft hij ook een culinaire studio, en is hij een veelgevraagd adviseur bij vakgenoten. Van der Heijden schrijft al jaren vast voor diverse dagbladen en tijdschriften. Daarnaast is ze bekend van de tientallen succesvolle kookboeken die ze heeft geschreven.

Bekijk hier de website van Heel Holland bakt

Vanaf 5 juni 2013
20.30 uur, Nederland 1
(8 afleveringen)

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.