standontwerp ebace 2017 reclamebureau holland

Een eersteklas standontwerp voor een eersteklas luchtvaartbedrijf. Onze opdrachtgever 2-REG is toonaangevend op het gebied van vliegtuigregistratie, en dat hebben de bezoekers van de European Business Aviation beurs (EBACE) geweten! Van 22 tm 24 mei stapten nieuwe en bestaande relaties letterlijk in het vliegtuig bij 2-REG. De prachtige, geheel vernieuwde stand in Genève was deze keer zelfs voorzien van een verdieping en een echte vliegtuigtrap.

Standontwerp

Reclamebureau Holland verzorgde het visuele concept en het designwerk van de stand. Dit in samenwerking met standbouwer Vleugel, die de technische mogelijkheden, de productie en de plaatsing van de stand realiseerde. Ook verzorgde ons team de diverse grafische en digitale presentaties en promotiematerialen.

Promo video 
2-REG & Guernsey – promo video 2017

Making-of filmpje

Foto’s beurs stand

Promo filmpje

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.