Campagne

Werkzaamheden: het beeld, straatborden, flyers, webbanner, signing pand en social media.

NIEUW! Ontdek nu onze bijles en huiswerkbegeleiding in onze 2e vestiging te Hilversum! In een gezellige huiselijke sfeer bieden wij speciaal ontworpen ondersteuning aan leerlingen van brugklas tot aan de eindexamenklas. Maar ook leerlingen uit groep 7 en 8 zijn welkom voor bijles en het oefenen van cito’s. Onze ervaren docenten staan klaar om jou te helpen slagen, terwijl je je thuis voelt. Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte lesplannen zorgen we ervoor dat jij je volle potentieel bereikt. Van wiskunde tot taalvaardigheid. Wij bieden ondersteuning in alle vakken. Onze positieve en motiverende aanpak maakt leren leuk en stimuleert zelfvertrouwen.
Wacht niet langer, boek nu een gratis proefles en ervaar zelf het verschil. Samen maken we van jouw schooljaar een succesverhaal, in een warme en gezellige omgeving!

Zie website

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.