huisstijl plastic frost reclamebureau holland

Voor Plastic Frost gingen wij aan de slag het logo, de huisstijl en een complete meertalige website. Termen als techniek, koeling en luchtvochtigheid zijn onmisbaar en zijn meegenomen in het design werk. Wij en Plastic Frost zijn trots op het resultaat en enthousiast over de toekomst van dit revolutionair product!

Plastic Frost

Plastic Frost is de revolutie voor het verpakken, invriezen en het vervoeren van producten als vlees, vis en aanverwante. Veilige, stabiele pallets tijdens het transport en een optimale prestatie van invriezen. Meer weten? Kijk dan op de verfrissende nieuwe website

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.