Advertising campagne

Campagne: Telegraaf, Algemeen Dagblad en online.

Een nieuw PENSIOENSTELSEL? Het is een gok!

Ontwerp- en reclamebureau Holland heeft een krachtige advertentiecampagne ontwikkeld met als kernthema: “Een nieuw PENSIOENSTELSEL? Het is een gok!” Deze campagne, geplaatst in de Telegraaf, Algemeen Dagblad en online, richt zich op de dreigende invoering van een omstreden pensioenwet waarover op dinsdag 30 mei 2023 gestemd zal worden in de Eerste Kamer.

De campagne is een dringende oproep tot actie en is geïnitieerd door vooraanstaande personen zoals Jan Slagter, en organisaties waaronder Omroepvereniging MAX, KBO-Brabant, KBO Gelderland, KBO Limburg, KBO Noord-Holland, KBO-Overijssel, Senioren Netwerk Nederland, Nederlandse Bond voor Pensioenbelangen, ConsumentenClaim, VerenigingWoekerpolis.nl, Samen voor een eerlijk pensioen, Claimstichting Pensioen, NU’91 (beroepsorganisatie voor zorgprofessionals), Landelijk Comité Red het Pensioenstelsel, Solidariteit Webzine, Pensioen Actie Oost, Vereniging van Rijksambtenaren en Stichting PensioenBehoud.

Het doel van de campagne is om de publieke opinie te mobiliseren en politici bewust te maken van de potentiële negatieve gevolgen van de voorgestelde pensioenhervormingen. De advertenties zijn ontworpen met een duidelijke boodschap en een impactvolle visuele stijl om de aandacht van het publiek te trekken.

Door de plaatsing in prominente kranten en online platforms wordt een breed publiek bereikt, met als doel de bewustwording te vergroten en steun te verwerven voor het behoud van een rechtvaardig en toekomstbestendig pensioenstelsel.

De campagne is een resultaat van nauwe samenwerking tussen verschillende belanghebbenden en organisaties die zich inzetten voor een eerlijk pensioenstelsel. Het toont de kracht van collectieve actie en burgerparticipatie in het politieke proces.

Ontwerp- en reclamebureau Holland is dankbaar voor de mogelijkheid om bij te dragen aan deze belangrijke maatschappelijke kwestie. We blijven ons inzetten voor een transparant en rechtvaardig pensioenstelsel dat de belangen van alle Nederlanders beschermt.

 

Zie website: Eerste Kamer

Zie website: MAX VANDAAG

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.