De Topkok Paul Fagel is weer terug op zijn favoriete plek. Achter het fornuis in zijn magische keuken.

Zo naar als wij toen waren, na het horen van het bericht dat Paul ziek bleek te zijn, zo enorm blij zijn we weer te horen dat het weer heel erg goed gaat met Paul. Paul Fagel, al heel wat jaren een trouwe klant maar vooral lieve vriend van ons, heeft een vreselijk ziekte overmeesterd. De meesterkok staat liever in de keuken mooie gerechten te maken.

Zijn restaurant blijft een bijzondere plek. Vandaag de dag zijn er nog maar weinig kwaliteitsrestaurants waar je het gevoel krijgt écht UIT te zijn. Restaurant Paul Fagel blijft zorgen voor een bijzondere avond in een prachtige ambiance waar je als VIP behandeld wordt.

Met veel plezier hebben wij vanaf het begin mogen brainstormen en kunnen creëren voor restaurant Paul Fagel. Het klasieke logo, de advertentie uitingen, flyers, folders en de menukaarten. In de toekomst hopen wij nog veel mooie dingen te kunnen creëren voor dit bijzondere restaurant met Paul Fagel nog heel lang aan het roer.

Bekijk alle creaties van Restaurant Paul Fagel op onze uitgebreide portfolio of bezoek eens de website van Arsenaal restaurants

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.