oud en nieuw accord uitzendbureau

Accord Uitzendbureau is één van onze meest ‘OUDe, trouwe’ opdrachtgevers. Wederom zijn we dankbaar en blij dat we een geheel NIEUWe website mochten ontwerpen voor dit fijne bedrijf. We verzorgden de fotografie, de look & feel, het ontwerp van de pagina’s en een groot deel van de content, waaronder ook interviews met mooie klanten en collega’s. Accord is voor ons typisch zo’n klant waarmee je samen ‘opgroeit’, mee-ontwikkelt door de jaren heen. Met respect en aandacht voor elkaar. Op de toekomst! Dank voor de fijne samenwerking, Klaas Vlaanderen en Marloes Vonk.

Accord biedt een uitgebreid dienstenpakket van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll services, assessments en flexmanagement-support. Accord verzorgt flexibele arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche.

Bekijk hier de website van Accord

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.