interieur ontwerp omroep max reclamebureau holland

Van Stichting MAX Maakt Mogelijk kregen wij de kans om een nieuwe werkruimte te ontwerpen, alsmede de gehele verbouwing te realiseren, dit alles in samenwerking met Truus Köster, coördinator van stichting MAX Maakt Mogelijk. Zo begonnen we met een 3D interieur voorstel, ontwierpen en produceerden wij de complete wandbekleding en verzorgden we de verbouwing en afwerking.

Stichting MAX Maakt Mogelijk kan vanuit deze nieuwe plek werken aan het verbeteren van het welzijn van ouderen in Nederland, maar ook in landen zoals Bosnië, Moldavië en Ethiopië.  Met enorm veel compassie en gedrevenheid worden projecten gerealiseerd die de leefomstandigheden van kwetsbare ouderen verbeteren.

Steun de projecten van Stichting MAX Maakt Mogelijk

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.