Kinder Ziekenhuizen

Op woensdag 8 november 2023 (gisteren) vierde Stichting Gilat een onvergetelijke “Nationale VerjaardagsDag” in alle 8 academische kinderziekenhuizen in Nederland. Een schitterend feest voor kinderen die vaak geen traditioneel verjaardagspartijtje kunnen vieren vanwege hun verblijf in het ziekenhuis.
De campagne en het design, verzorgd door Jochem Albrecht van Reclamebureau Holland, hebben het evenement tot een groot succes gemaakt.

Het programma was tot in de puntjes uitgedacht om de kinderen en hun families een dag vol vreugde en verwondering te bezorgen. Het absolute hoogtepunt was de helikopterlanding bij verschillende ziekenhuizen, met aan boord niemand minder dan Ernst & Bobby, Hans Kazan, Juf Roos, en Sterre Koning. Een betoverend moment dat de kinderen en hun families voor altijd bij zal blijven. De feestelijke locaties, waaronder Beatrix UMCG in Groningen, Emma UMC/AMC in Amsterdam, Juliana in Den Haag, Prinses Maxima Centrum in Utrecht, MosaKids UMC in Maastricht, Sophia Erasmus MC in Rotterdam, Wilhelmina UMC in Utrecht, Willem Alexander LUMC in Leiden, en Prinses Alexia in Nijmegen, waren het decor voor dit spektakel.
Stichting Gilat heeft met haar interactieve kindertheater niet alleen op deze speciale dag, maar het hele jaar door een lichtpuntje gebracht in het leven van ruim 8000 chronisch zieke kinderen en hun familieleden. Een prachtige missie die het verdient om in de schijnwerpers te staan.
Meer informatie over het werk van Stichting Gilat is te vinden op hun website: www.gilat.nl. Laten we samen deze mooie organisatie steunen en bijdragen aan meer onvergetelijke momenten voor deze dappere kinderen.

Met dank aan Sofie van Gelderen en Bart Bosch en Jair Eisenmann.

Zie video van de Verjaardagsdag in alle Kinder Ziekenhuizen

Zie website Stichting Gilat

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.