Yes we Can! Reclamebureau Holland, het reclamebureau van Omroep MAX! Met de openingsdag als eerste uitdaging.

Studio 23 was nog compleet leeg. De officiële opening zou over 1 week plaatsvinden en er was nog helemaal niks, geen MAX logo bij het grote entree, geen deuraanduidingen van de diversen studio’s, geen naambordjes en ga zo maar door. We hadden 1,5 week om alles klaar te krijgen, om alles te beplakken, te schilderen en schoon te maken. Met een enorme “Yes we Can” vermogen is het Reclamebureau Holland gelukt om de gehele studio, binnen en buiten, Omroep MAX te maken. Daar zijn we trots op!

Ook hier hebben we ons weer enorm bewezen dat we ook dit soort projecten vlekkeloos kunnen creëren. Jan Slagter bedankten Reclamebureau Holland bij de officiële opening in zijn speeche voor deze bijna onmogelijke opdracht.

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.