NIEUW receptenboek Heel Holland Bakt!

Als dank voor de grote bijdrage die Reclamebureau Holland heeft geleverd aan het succesvolle tv-programma ‘Heel Holland Bakt’ ontving Jochem Albrecht  het nieuwe BAKBOEK van ‘Heel Holland Bakt’ uit handen van Jan Slagter (Omroep MAX). Het zeer goed bekeken programma was een geweldig leuk project waar Reclamebureau Holland o.a. het logo, corporate beeld, billboard en advertenties voor heeft mogen maken.

De kans dat dit BAKBOEK wederom een groot succes wordt is groot. Het smaakvolle receptenboek bevat ruim 300 pagina’s met mooie verhalen, de lekkerste ZOETIGE recepten en prachtige foto’s. Het ‘Heel Holland Bakt’ BAKBOEK is nu al te koop bij o.a. Bruna of te bestellen bij www.omroepmax.nl. Echt een SUPERleuk cadeau voor echte bakfanaten!

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.