Helen van Hampshire hotels is de nieuwe zakelijke service van Hampshire Inns, Hotels & Classics Helen is uw persoonlijke zakelijke assistente en bereikbaar via op de manier zoals u wenst.
Bent u onderweg en wilt u bijvoorbeeld een restaurant reservering maken, een vlucht boeken of een auto huren? Neem contact op met Helen via telefoon, twitter, Skype of andere nieuwe media. Waar kan Helen u mee helpen? Een greep uit de diensten voor u als zakelijke klant van Hampshire Hotels.

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.