Kalender Accord Groep Reclamebureau Holland

Ga met de kalender van Accord springend het nieuwjaar in! Want bij deze opdrachtgever hoort een originele attentie. We hadden een leuk idee en ontwierpen, verzorgden de fotografie voor, en de productie van een bijzondere nieuwjaarskalender voor op het bureau van haar relaties. Ook in de mailing zit een aardige verrassing; zodra de verpakking wordt geopend springt het nieuwe jaar je letterlijk tegemoet!

Accord Groep

De Accord groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide pakket van uitzenden, payroll services, werving & selectie, detacheren en consultancy biedt onze opdrachtgevers flexibele en kwalitatieve arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche.

Bekijk de video, hoe het werkt en schrik niet!

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.