Logo & branding

Reclame- & ontwerpbureau Holland heeft met trots het rebranding ontwerp verzorgd voor Jess Optiek in Weesp. Het nieuwe logo is ontworpen in een prachtige gouden kleur, waardoor het een luxe uitstraling heeft gekregen. Het logo is het eerste wat klanten zien wanneer ze de winkel binnenkomen, dus het was belangrijk om een sterke indruk te maken.

Naast het logo heeft ons bureau ook een scala aan reclame-uitingen gecreëerd om de nieuwe identiteit van Jess Optiek te communiceren. We hebben advertenties ontworpen voor lokale kranten en tijdschriften, waarin we de nadruk leggen op de kwaliteit en het vakmanschap van de opticien. Daarnaast hebben we ook posters en banners gemaakt die in de winkel en op strategische locaties in Weesp worden geplaatst, om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Om de nieuwe branding online te versterken, hebben we een uitgebreide campagne opgezet. We hebben een nieuwe website ontwikkeld voor Jess Optiek, waarop klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden over de producten en diensten die worden aangeboden. Daarnaast hebben we ook social media-accounts opgezet en beheren we deze om de interactie met klanten te vergroten en hen op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen.

De campagne online omvat ook het creëren van online advertenties die worden weergegeven op relevante websites en sociale media-platforms. We hebben ervoor gezorgd dat de boodschap van Jess Optiek duidelijk naar voren komt en dat potentiële klanten worden aangemoedigd om de winkel te bezoeken voor hun optische behoeften.

Het rebranding ontwerp en de campagne hebben als doel om Jess Optiek te positioneren als dé opticien in Weesp die kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende klantenservice biedt. We zijn ervan overtuigd dat het nieuwe logo en de bijbehorende reclame-uitingen de aandacht zullen trekken en klanten zullen aanspreken.

Bij Reclame- & ontwerpbureau Holland streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het creëren van een sterke merkidentiteit en het bereiken van hun doelgroep. We zijn trots op het werk dat we hebben verricht voor Jess Optiek en kijken ernaar uit om hen te blijven ondersteunen bij hun marketinginspanningen.

Zie website Jess Optiek

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.