Omroep MAX

Wij hebben de vormgeving en drukwerk verzorgd voor omroep MAX jaar 2023 door Jochem Albrecht en Laetitia Klaverstijn van Reclamebureau Holland uit Bussum.
Wij zijn trots op het resultaat van het jaarverslag voor Omroep MAX 2023, dat wij hebben vormgegeven en gedrukt. De samenwerking met Jochem Albrecht en Laetitia Klaverstijn van Reclamebureau Holland uit Bussum was zeer prettig en professioneel. Het jaarverslag is een prachtige weerspiegeling van het succes en de groei van Omroep MAX in het afgelopen jaar. Wij hopen dat het jaarverslag goed ontvangen wordt door de leden en stakeholders van Omroep MAX. Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten.

Zie online Jaarverslagen

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.