Fotografie & visual – website

Nieuw TV-progamma van Omroep MAX.

Welke voorwerpen en objecten vertellen iets over de geschiedenis en cultuur van ons land? Kijk naar ‘Het Museum van Nederland’ van Omroep MAX en je gaat het beleven!
Wij verzorgde de fotografie van alle museale voorwerpen, alsmede het in Mondriaan-stijl gegoten beeld voor de website. Gepresenteerd door Dione de Graaff en Diederik Ebbinge selecteert een team van experts wekelijks voorwerpen die het verhaal van Nederland vertellen. Het Museum van Nederland, elke woensdag, 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO1. Met dank aan Jeroen Bos. Even spieken doe je hier.

Kijkcijfers 1ste uitzending: 858.000 belangstellenden

Zie:  website

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.