Elf verzetsmensen

Het was een grote eer om deze herdenkingsplaquette “11 verzetshelden uit de Tweede Wereldoorlog” te mogen ontwerpen/maken en verzorgen iov Historische Kring te Bussum.

Eerste officiële herdenking verzetshelden. Tijdens deze onthulling en herdenking werd er een krans gelegd ter nagedachtenis aan elf Bussumse verzetsstrijders die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Deze plechtigheid was in aanwezigheid van burgemeester Han ter Heegde,

Locatie: hoek Fokke Bleekerstraat/P.M.R. Versteeghstraat. 4 mei 2023 om 14:30 u

Met dank aan Margreet de broekert!

Zie werk making off en onthulling

Zie NH-Media

Zie Gooi TV

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.