Winnaar 2021

Samenwerken, samen winnen: Goud voor Zoeteweijde-kaas!Zoeteweijde-kaas van Uniekaas Holland won op 16 september goud bij de Gouda Cheese Awards 2021, in de categorie Gouda 48+ Belegen. En daar zijn ook wij erg trots op! Wij bedachten en ontwikkelden namelijk de naam ‘Zoeteweijde’, het productverhaal, het beeld, label en de verpakkingen. Voor de unieke receptuur en smaak zorgden onze vrienden van Uniekaas. Wie anders? Et voila … een prijswinnaar.

Gefeliciteerd Uniekaas, met de eer en het voorrecht om een jaar lang het predikaat ‘lekkerste kaas van Nederland’ te mogen dragen! En dank voor de heerlijke samenwerking.

Met Dank aan: BOSKA Atradius FrieslandCampina CONO Kaasmakers Raetsheren Qlip B.V. – Kwaliteitsborging in zuivel DSM DERO GROUP Van der Heiden Cheese Services en DMK Group.

Zie website: KLIK HIER

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.