Campagne

Campagne en design verzorgd voor deze mooie Stichting GILAT!
Nationale VerjaardagsDag, woensdag 8 november 2023!

Een verjaarspartijtje met vriendjes is vaak niet mogelijk voor kinderen die langdurig in het ziekenhuis liggen. Daarom organiseert Stichting Gilat voor alle zieke kinderen in de Academische Kinderziekenhuizen in Nederland op 8 november de allereerste Nationale VerjaardagsDag. Zij kunnen dit knalfeest samen met hun familie en vriendjes vieren.
Het programma voor deze fantastische dag is speciaal ontwikkeld om die kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het absolute hoogtepunt wordt de helikopter die bij een aantal ziekenhuizen zal landen, met aan boord Ernst & Bobby, Hans Kazan, Juf Roos en Sterre Koning. Het belooft een spetterend feest te worden!

Stichting Gilat biedt interactief kindertheater in alle 9 academische kinderziekenhuizen, hiermee bereiken we Jaarlijks ruim 8000 chronisch zieke kinderen en hun familieleden. Voor meer informatie – www.gilat.nl

Zie video van de Verjaardagsdag in alle Kinder Ziekenhuizen

Zie website Stichting Gilat

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.