Wij hebben met veel plezier diverse reclame-uitingen ontworpen voor Dokter Deen. Oa het beeld,billboards, Abri’s en advertenties etc.

De dramaserie Dokter Deen met in de hoofdrol Monique van de Ven. De serie speelt zich af op het waddeneiland Vlieland.

Monique van de Ven speelt de huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts nog veel meer betekent voor de inwoners van het eiland. Zij heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren.

Het leven op het eiland is een unieke wereld, totaal anders dan het leven op het vasteland. Maria Deen is de rots in de branding waar de eilandbewoners en bezoekers voor raad en daad naar toe gaan. Maria komt vaak voor moeilijke keuzes te staan. Voor noodgevallen is er aan de wal een helikopter, maar die is niet altijd op tijd of kan helemaal niet komen. Maria moet dan ook regelmatig alles doen wat in haar macht ligt om levens te redden. In de aanloop naar de start van de dramaserie volgen wij de makers achter schermen in hun zoektocht naar de dochter van dokter Deen in´Op de set bij Dokter Deen´.

(10 afleveringen)
Vanaf maandag 30 januari 2012
22.00 uur, Ned 1

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.