Website

Wij hebben voor DenimPlus in Bussum een gloednieuwe website gecreëerd, waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technologieën. Naast het ontwerp en de bouw van de website, hebben we ook gezorgd voor video’s, fotografie en het optimaliseren van de SEO om de vindbaarheid op Google te verbeteren.

DenimPlus is gevestigd in een prachtig pand in het bruisende centrum van Bussum. De kledingwinkel beslaat maar liefst 500 vierkante meter en biedt een ruime collectie aan dames- en herenkleding, aangevuld met de leukste schoenen en accessoires voor zowel binnen- als buitenshuis. Met topmerken als American Vintage, Lois, Denham, By-Bar en Samsøe Samsøe is een bezoek aan DenimPlus zeker de moeite waard.

Het team van DenimPlus staat zeven dagen per week voor je klaar, inclusief op zondag, om je te voorzien van de beste kledingadviezen. Of je nu op zoek bent naar een trendy outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, bij DenimPlus ben je aan het juiste adres. Met hun uitgebreide assortiment en deskundige medewerkers ben je verzekerd van een geslaagde shoppingervaring.

Naast de fysieke winkel in Bussum is het nu ook mogelijk om online te shoppen bij DenimPlus via de nieuwe en verbeterde website. Of je nu in de buurt woont of aan de andere kant van het land, je kunt nu eenvoudig en snel de nieuwste collecties bekijken en bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat je gemakkelijk kunt navigeren door de verschillende categorieën en producten.

Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, accessoires of schoenen, DenimPlus heeft alles wat je nodig hebt om je kledingkast een update te geven. Met hun stijlvolle en trendy collecties ben je altijd verzekerd van een fashionable look. Bezoek DenimPlus in Bussum of shop online en ontdek zelf waarom DenimPlus dé bestemming is voor modebewuste mannen en vrouwen.

Zie website DenimPlus

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.