Winkelpand huren voor 1 euro

Werkzaamheden: campagne beeld, signing winkelpanden, posters, flyers, website elementen, promovideo, social media en persbericht en meer.

Jochem Albrecht van Reclamebureau Holland heeft de gehele campagne verzorgd voor de gemeente Gooise Meren, inclusief het design en de productie van de signing van winkelpanden, drukwerk, social media, en een promotievideo en nog veel meer.

Het thema van de campagne is “Winkelpand te huur voor €1 euro”.
Ben jij een enthousiaste ondernemer met een vernieuwend winkelidee? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Doe mee aan de wedstrijd ‘Winkelpand voor €1’ en maak kans om een jaar lang een winkelpand te huren voor slechts €1. Dit is jouw kans om jouw droomwinkel te starten in het bruisende centrum van Bussum.

De gemeente Gooise Meren, de Ondernemers Vereniging Gooise Meren en de vastgoedmakelaars Castanea & Siewe organiseren deze unieke wedstrijd. Met deze actie willen zij creatieve en ambitieuze ondernemers de mogelijkheid bieden om hun vernieuwende winkelideeën tot leven te brengen in een van de beschikbare panden in Bussum. Dit initiatief draagt bij aan de levendigheid van het winkelcentrum en biedt startende ondernemers een unieke kans om hun droomwinkel te realiseren.

De campagne is mogelijk gemaakt dankzij de steun van wethouder Nico Schimmel en de voorzitters van de Ondernemers Vereniging Gooise Meren, Erloy van den Bout en Brigitta Boonacker. Hun gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot deze bijzondere kans voor ondernemers.
Deelnemen aan de wedstrijd is eenvoudig. Ga naar de website van de gemeente Gooise Meren voor meer informatie over de deelnamevoorwaarden en het aanmeldingsproces. Daar vind je alle benodigde details om mee te doen en je winkeldroom werkelijkheid te laten worden.
Mis deze unieke kans niet om jouw eigen winkel te openen in het hart van Bussum voor slechts €1 per jaar. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw innovatieve winkelidee te presenteren aan een breder publiek en bij te dragen aan de diversiteit en levendigheid van het lokale winkelgebied.

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek de website van de gemeente Gooise Meren. Wie weet open jij binnenkort jouw eigen winkel in het bruisende centrum van Bussum!

Zie aanmelden meedoen online

Zie promo video

Zie making of video

 

 

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.