Een afspraak in het Hilton met een bijzondere man, Henk Keilman. Met op het menu “Beschuit met Muisjes”.

Alle eer aan Reclamebureau Holland om Infinite Energy, een nieuw investeringsbedrijf die zich richt op oneindige duurzame energie, een gezicht te geven in de vorm van een bijpassend logo. Infinite Energy betekend oneindige energie. Met dit gegeven heeft Reclamebureau Holland een logo ontworpen waarin de aarde, energie, de oneindige doorlopende lijn en de initiale IE verwerkt zijn. Na het serveren van de beschuit met muisjes, werd Henk Keilman aangenaam verrast met zijn nieuwe logo.

Tot op heden wordt het logo en de gehele huisstijl in diversen uitingen van Infinte Energy gebruikt, in Nederland en in Duitsland.

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.