Van merkontwikkeling naar beurs PLMA RAI voor DOC Dairy Partners

Brand-development en -stories, namen, logo’s, labels, branding, design, verpakkingen, POS-materialen, salespresentaties en beursstand en -presentatie

Say cheese! Heel blij zijn we met de presentatie van het in samenwerking met onze topklant DOC Dairy Partners ontwikkelde label Alteveer en bijbehorende producten. We bedachten merk- en productnamen, schreven brand en product stories, ontwikkelden en realiseerden logo’s, beeldmerken, typografieën, verpakkingen, een beursstand (PLMA, mei 2018), promotiematerialen en een website. Van idee en concept tot schets en werktekening. En van plannetje tot werkelijkheid. Op de PLMA-beurs in de RAI werd het geheel onthuld en voorgesteld aan de aanwezige retailers. A cheese is born. And they like it! Met dank aan de fijne mensen bij DOC voor de geweldige samenwerking!

Zie ook website: www.alteveerkazen.nl

Zie ook stand/beurs PLMA: film beurs

Logo FSC

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor ons bewust omgaan met mens, (dier) en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 P’s van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.